Om Swedbank Pay

Välkommen!

Swedbank Pay kallar vi vårt erbjudande för trygga och enkla betalningar där säljare och köpare möts – både i butik och online.


En ny plattform för betalningar

Under 200 år har Swedbank gjort det möjligt för människor, företag och samhällen att växa och är sedan 35 år tillbaka marknadsledande inom kortinlösen. Det hade inte kunnat uppnås utan att samtidigt se till att de människor, företag och samhällen Swedbank samarbetar med kan känna sig trygga i varje steg.

Nu när allt mer handel flyttar online så samlas kortinlösen samt terminal- och onlinebetalningar under namnet Swedbank Pay, och värnar givetvis om att fortsätta ge både köpare och säljare samma trygghet som tidigare. Det betyder bland annat att vi är ansvarsfulla när vi erbjuder kunder flexibla betalningssätt och exempelvis inte uppmuntrar dem att ta krediter i första taget. Givetvis behandlar vi även information på ett säkert sätt och lägger stor vikt på transparanta och tydliga villkor.

För både köpare och säljare

Oavsett vilken sida av kassan du står på ska det vara enkelt att använda Swedbank Pay.

Som konsument kan du med Swedbank Pay betala på det sätt som passar dig. Du kan också spara dina uppgifter för att göra framtida köp smidigare och kan när som helst enkelt ändra eller ta bort dem.

För dig som har en butik har vi både kompletta och skräddarsydda lösningar för att ta betalt från dina kunder, givetvis med support från installation till avslut. Det gäller om du har en fysisk butik, e-handel eller både och.

Nyheter

Om du är intresserad av våra produkter och tjänster, tips, råd och annat nyttigt, så lägger vi regelbundet upp dessa i vårt nyhetsrum. Våra pressmeddelanden hittar du på vår nyhetssida hos Cision

Enkelt att komma igång

Det är lika enkelt för dig som har en butik att ta betalt med Swedbank Pay som det är för kunden att betala. Vi har utvecklat lösningar för företag av alla storlekar så att du ska kunna erbjuda dina kunder trygga och enkla betalningar.

Läs mer om vårt erbjudande

Öppet för alla

Du behöver inte vara kund hos Swedbank för att använda Swedbank Pay. Oavsett vilken bank du har kan du betala via oss. Du kan enkelt logga in på Swedbank Pay med ditt BankID för att ha koll på och hantera dina köp och uppgifter.

Läs mer om Swedbank Pay för konsumenter

Swedbank Pay är ett registrerat varumärke som marknadsförs av PayEx Sverige - ett dotterbolag till Swedbank. 

 

Behöver du hjälp?

Använder du redan någon av våra produkter eller tjänster och behöver hjälp med dem? Hör av dig till vår företagssupport så hjälper vi dig få svar på alla frågor – stora som små!