Om Swedbank Pay

Om oss

Swedbank Pay kallar vi vårt erbjudande för trygga och enkla betalningar där säljare och köpare möts – både i butik och online.


En ny plattform för omnikanal-betalningar

Swedbank är sedan 35 år tillbaka marknadsledande inom kortinlösen. Det hade vi inte kunnat vara utan att samtidigt se till att de människor, företag och samhällen vi samarbetar med kan känna sig trygga i varje steg.

Nu lanserar vi Swedbank Pay – En ny plattform för omnikanal-betalningar. I Swedbank Pay samlas den tidigare verksamheten för kortinlösen inom Swedbank Babs med terminal- och betallösningar för e-handel från PayEx.

När allt mer handel flyttar online så värnar vi om att fortsätta ge både köpare och säljare samma trygghet som vi alltid gjort. I Swedbank Pay väljer konsumenten själv betalsättet t.ex. Swish, kort, faktura eller kredit. Kärnan i Swedbank Pay, är förutom flexibla betalsätt, transparanta och tydliga villkor. Fler och fler konsumenter hamnar i oönskade kreditsituationer med höga kostnader som följd.

För både köpare och säljare

Oavsett vilken sida av kassan du står på ska det vara enkelt att använda Swedbank Pay.

Som privatperson kan du med Swedbank Pay betala på det sätt som passar dig för stunden. Du kan också spara din information för att göra framtida köp smidigare och kan när som helst enkelt ändra eller ta bort den.

För dig som har en butik har vi både kompletta och skräddarsydda lösningar för att ta betalt från dina kunder, givetvis med support från installation till avslut. Det gäller om du har en fysisk butik, e-handel eller både och.

 

Pressmeddelanden

Nyheter och pressmeddelanden hittar du på vår nyhetssida hos Cision.

Presskontakt

Maria Frändegård

+46 709 18 70 18

Enkelt att komma igång

Vi vill göra det lika enkelt för dig som har en butik att ta betalt med Swedbank Pay som det är att betala. Därför har vi utvecklat lösningar för företag av alla storlekar så att du ska kunna erbjuda dina kunder trygga och enkla betalningar.

Läs mer om vårt erbjudande

Öppet för alla

Du behöver inte vara kund hos Swedbank för att använda Swedbank Pay. Oavsett vilken bank du har kan du betala via oss. Du kan enkelt logga in på Swedbank Pay med ditt BankID för att ha koll på och hantera dina köp och uppgifter.

Läs mer om Swedbank Pay för konsumenter

Swedbank Pay är en del av PayEx Sverige AB som är en del av Swedbankkoncernen.

 

Behöver du hjälp?

Använder du redan någon av våra produkter eller tjänster och behöver hjälp med dem? Hör av dig till vår företagssupport så hjälper vi dig få svar på alla frågor – stora som små!