Click to Pay

Det ska vara enkelt att för dina kunder att betala. Med Click to Pay blir det just det – enkelt och säkert online.

Vad är Click to Pay?

Click to Pay är en betalfunktion skapad i samarbete mellan Visa och Mastercard för att förenkla betalningar för dina kunder. Efter att ha fyllt i sina uppgifter vid första användningen kan kunden sedan använda dessa vid kommande betalningar. Click to Pay är en digital plånbok för köp online oberoende av vilken typ av enhet kunden använder. Kunden loggar in, väljer ett sedan tidigare sparat kort eller ett nytt och slutför sedan betalningen.

Fördelar med Click to Pay

  • Hög säkerhet – Visa och Mastercard använder avancerad säkerhet knuten till deras system vilket minskar risken för bedrägeri.
  • Effektiv – Ju färre steg en köpprocess innehåller desto större är chansen att köpet genomförs. Effektivt och bra upplevelse.
  • Välkända kortföretag bakom – Visa och Mastercard är etablerade kortföretag som skapar förtroende och når kunder överallt.

Testa själv

Vill du testa hur det kan se ut? I vår Playground kan de enkelt testa olika utföranden och betalsätt.

Swedbank Pay Playground

Kontakta vår säljavdelning!

Redo att komma igång? Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt, erbjudanden och inbjudningar till events och föreläsningar. Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras enligt ovan ändamål.

I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.