Jobba hos oss

Vad roligt att du hittat hit! Vi letar alltid efter passionerade, duktiga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss på vår resa.

Swedbank Pay är resultatet av sammanslagningen av Swedbanks kortinlösenverksamhet och PayEx betallösningar. Swedbank Pay är en del av PayEx, ett helägt dotterbolag till Swedbank, som finns i 7 länder och hanterar över 3 miljarder transaktioner per år åt över 100.000 kunder.

Kärnan i vår verksamhet är att skapa trygghet för både säljare och köpare. Detta gör vi genom att erbjuda flexibla betalsätt, transparanta och tydliga villkor - oavsett vart konsumenterna befinner sig och vilken kanal de väljer att betala genom.

Vår värdegrund: Öppen, enkel och omtänksam

Vår kultur är bygger på förtroende, engagemang och respekt och genomsyras av våra värderingar - öppen, enkel och omtänksam i allt vi gör.

Kortfattat innebär detta att:

  • Vi ska agera som en rak, transparent, ärlig och pålitlig partner.
  • Våra tjänster och våra medarbetare ska vara lätta att få tag på och enkla att förstå.
  • Vi sätter ära i att hålla vad vi lovar. Och allt vi gör, gör vi utifrån kundens behov.                     

För att uppnå detta så strävar vi efter att ha en ledarkår som inspirerar och stöttar våra medarbetare. Eftersom det är dem, eller kanske du, som kommer att sätta riktning och syfte för våra team.

Självledarskap

Vi tror att engagemang och motivation föds av möjligheten att ständigt kunna lära sig nya saker. Samtidigt som det också skapar mer värde för våra kunder. Att uppmuntra alla att ta ansvar för sin egen utveckling är därför viktigt för oss.

Det är alltså din drivkraft och dina intressen som skapar förutsättningarna för hur din karriär hos oss kommer bli. Oavsett om du vill specialisera dig inom ett visst område eller utvecklas i ditt ledarskap, är du själv den som har möjlighet att ta kommando för riktningen du väljer att gå i. Och vi finns här för att stötta dig på vägen!

Du hittar våra lediga tjänster och kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss här:


Se våra lediga tjänster

Vi ser fram emot att lära känna dig!