Kortterminal & betalterminal

Gör det smidigt för dina kunder att betala med våra betalterminaler. Oavsett om du har en butik, restaurang eller åker runt till dina kunder så har vi en kortterminal eller betalterminal som passar dig. Och du, både kort och kontaktlös betalning från till exempel mobilen går lika bra på våra terminaler.

Kontakta oss

Ta betalt med kort där dina kunder är

Det är enkelt att betala med kort. Därför vill vi göra det lika enkelt för dig att ta betalt med kort, oavsett hur du möter dina kunder.

Du kanske har en fast kassa som kunderna kommer till, eller går själv fram till dem i butiken eller på restaurangen med en kortterminal. Kanske åker du till och med runt och träffar dina kunder på alla möjliga platser.

Oavsett hur din försäljning går till så har vi en kortterminal eller betalterminal som passar dig. Hör av dig och berätta för oss hur du jobbar eller vill jobba så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för dig och dina kunder.

Självklart hjälper vi dig även med kortinlösen, så att pengarna från kortköp snabbt kommer in på ditt konto. 

Ska du börja ta betalt med kort, eller är du på jakt efter en extra kortterminal? Kika då på vårt paket för kortbetalning där vi har samlat allt du behöver för att ta betalt med kort.

Rätt betalterminal för dig

Vi har olika betalterminaler så att du kan hitta den som är perfekt för just din verksamhet:

 • Integrerad terminal som du kan koppla ihop med din kassa.
 • Fristående kortterminal för dig som går fram till dina kunder i butiken eller restaurangen.

Alla populära betalsätt

Hela världens kort

Med våra kortterminaler kan du ta emot kort från alla de stora kortleverantörerna, som Visa, Mastercard, American Express, Diners, JCB och UnionPay. Självklart även kontaktlöst för kort med blippfunktion.

Mer än bara kort

Du har säkert hört talas om Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay någon gång. Det är mobila betalningstjänster som låter kunden betala kontaktlöst med sin mobil, surfplatta, smarta klocka eller andra smarta prylar. Givetvis kan man betala så på alla våra betalterminaler, så att dina kunder kan lämna plånboken hemma.

PAX A920 Pro

Enkel kortbetalning med dricksfunktion

Vill du erbjuda dina gäster att betala vid bordet och dricksa direkt i kortterminalen? Med en bärbar kortterminal som är uppkopplad mot wifi eller SIM kan du enkelt ta emot kortbetalningar och dricks på plats. Dricksfunktionen slår du av och på i terminalens menyinställningar, det är lika lätt som det låter.

PAX A920Pro

Teknisk specifikation Pax A920Pro

 • Operativ system: PayDroid Drivs av Android 10.0 (PCI 6) eller Android 8.1 (PCI 5)
 • Minne: 1GB RAM + 8GB Flash, Micro SD-kortplats. Stöder upp till 128GB.
 • Processor: 32-bit 4core Cortex A53, 1.4GHZ, 32-bit RISC Core ARMv7(Dedicated Encryption).
 • Skärm: 5.5″ IPS Touchscreen med hög upplösning.
 • Kortläsare: magnetkortläsare, smartkortläsare och kontaktlöst.
 • Kamera: 5 MP autofokus kamera.
 • Kommunikationer: 4G LTE, Dual Band Wi-Fi och Bluetooth® trådlös teknik.
 • Kommunikationsportar: Dual SIM och 1 x Micro USB
 • Skrivare: 2” termisk skrivare, 80 mm per sekund.
 • Batteri: 3,7V/5150mAh Li-Ion-batteri
 • Mått: 178,3 x 78 x 54,2 mm, 390 g (inklusive batteri)

Paketpris för dig som vill ta betalt med kort

Ska du börja ta betalt med kort, eller är du på jakt efter en extra kortterminal? Kika då på vårt paket för kortbetalning där vi har samlat allt du behöver för att ta betalt med kort.

Kontakta vår säljavdelning!

Redo att komma igång? Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt, erbjudanden och inbjudningar till events och föreläsningar. Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras enligt ovan ändamål.

I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Vanliga frågor om kortterminal och betalterminaler

 • Vad är en kortterminal?

  En kortterminalen är en terminal där kunden kan stoppar in kortet i eller lägger det ovanpå för att genomföra en betalning.  

  Vi har olika kort och betalterminaler så att du kan hitta den som är perfekt för just din verksamhet:

  • Integrerad terminal som du kan koppla ihop med din kassa.
  • Fristående kortterminal för dig som går fram till dina kunder i butiken eller restaurangen.
  • Mobil som du kopplar till en mobiltelefon och enkelt kan ta med till mässan eller marknaden

  En Integrerad terminal är vanligast att använda inom detaljhandeln, café, eller lunchrestaurang då den är kopplad till ett större kassasystem. En Integrerad terminal drivs av el till skillnad mot en fristående eller en mobil terminal som har ett uppladdningsbart batteri.

 • Kan jag hyra en betalterminal under en begränsad tid?

  Ja, vi erbjuder korttidshyra av betalterminaler och kortterminaler som är en perfekt lösning för en säsongsbunden verksamhet eller om du bara vill testa om en idé säljer. 

  Vi hjälper dig välja en terminal som passar just din verksamhet och alla våra betalterminaler tar även emot kontaktlös betalning.

  Du väljer själv hur länge du vill ha din extra terminal och du kan välja från 1-4 månader. Skulle du efter perioden vilja behålla terminalen är det enkelt att förlänga avtalet.

 • Vad kostar det att hyra en kortterminal?

  Vi har olika kortterminaler så att du kan hitta den terminal som är perfekt för just din verksamhet och vi har just nu ett paketerbjudande med allt du behöver för att kunna ta betalt med kort du kan läsa mer om paketet här.

 • Hur gör jag för att få en kortterminal eller betalterminal?

  Hör av dig till oss på 08-411 10 80 eller via formuläret ovan så hjälper vi dig teckna avtal för både kortinlösen och terminal.

  Vi har samlat allt du behöver för att komma igång med kortbetalningar i butik, restaurang eller på mässor och marknader i ett paket som du hittar här.

 • Kan kunder betala kontaktlöst med annat än kort på min betalterminal?

  Förutom med betalkort kan man betala kontaktlöst även med mobiler, klockor, nyckelringar, aktivitetskort, stickers med mer. Du kan lita på att betalningen är godkänd om terminalen godkänner köpet. Alla våra betalterminaler tar emot kontaktlösa betalningar från både kort och andra prylar.

 • Varför går inte kortköp igenom i min kortterminal?

  Det kan finnas flera anledningar till det. Börja med att starta om betalterminalen och se om det står "Logon ok" på skärmen så att terminalen är uppkopplad. Om det fortfarande inte funkar kan du höra av dig till oss på 08-411 10 80 så hjälper vi dig.

  Om din betalterminal inte är från oss behöver du kontakta din terminalleverantör.

 • Hur ser jag om min betalterminal kan ta emot kontaktlösa betalningar?

  Alla våra betalterminaler tar emot kontaktlös betalning. När kunden ska genomföra ett köp ska det stå använd kort och den kontaktlösa loggan ska synas på skärmen. Om det endast står sätt i/dra kort kan du testa starta om terminalen. Om problemet kvarstår kontakta oss på 08-411 10 80.

  Har du betalterminal från en annan leverantör behöver du kontakta dem.

 • Babs Terminal, kortterminal från Babs

  Du kanske har en kortterminal från oss sedan tiden då vi hette Babs? Oavsett om vi pratar kortterminal, betalterminal eller kortinlösen så var Babs ett välkänt namn. Redan 1985 började Swedbank bedriva sin kortlösenverksamhet, som då gick under namnet Swedbank Babs.

  Förr så skrev du avtal för själva tjänsten (kortinlösen) med Swedbank Babs (även kallat Swedbank Card Services) och för hårdvaran (terminalen) skrev du avtal med Babs Paylink, som var ett dotterbolag till Swedbank. Sedan 2019 har vi samlat allt under ett och samma namn, Swedbank Pay.

  Du läsa mer om vårt ursprung här: var hände med Babs?.

 • Kortterminal PAX A920Pro

  PAX A920Pro är en en smidig och lättanvänd betaltermina och vårt senaste tillskott i utbudet av kortterminaler och har redan blivit lovordad av kunder som kommit gång med den. 

  Visuell design: PAX A920Pro har en modern och stilren design med en 5-tums skärm som ger en bra överblick över transaktionsdetaljer.

  Skärmen är touch-aktiverad, vilket ger enkel navigering för användaren. Det är också lätt att bära enheten med sig, eftersom den är kompakt och lätt.

  Snabb och smidig: PAX A920Pro är utformad för att göra betalningstransaktioner så snabba och smidiga som möjligt.

  Med hjälp av den senaste tekniken, inklusive en snabb processorkraft och ett stabilt operativsystem, är det möjligt att genomföra transaktioner på bara några sekunder.

  Dessutom har enheten en inbyggd NFC-läsare, som gör det möjligt att genomföra kontaktlösa betalningar på ett smidigt och säkert sätt.

  Enkel att lära sig: PAX A920Pro är också lätt att använda, vilket gör den idealisk för företagare som vill genomföra betalningar utan att behöva lägga tid på att lära sig en ny teknik.

  Den intuitiva användarupplevelsen gör det enkelt att lära sig hur man använder enheten och dess funktioner.

  Dessutom erbjuder vi på Swedbank Pay teknisk support och utbildning för användare som behöver extra stöd.