Kortterminal - betalterminal

Betal- och kortterminaler är snabbt och bekvämt, och har blivit det vanligaste sättet att betala på i Norden.

Ta betalt med kort där dina kunder är

Det är enkelt att betala med kort. Därför vill vi göra det lika enkelt för dig att ta betalt med kort, oavsett hur du möter dina kunder. Du kanske har en fast kassa som kunderna kommer till, eller går själv fram till dem i butiken eller på restaurangen. Kanske åker du till och med runt och träffar dina kunder på alla möjliga platser.

Oavsett hur din försäljning går till så har vi en betal- och kortterminal som passar dig. Hör av dig och berätta för oss hur du jobbar eller vill jobba så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för dig och dina kunder.

Självklart hjälper vi dig även med kortinlösen, så att pengarna från kortköp snabbt kommer in på ditt konto. 

Paketpris för dig som vill ta betalt med kort

Ska du börja ta betalt med kort, eller är du på jakt efter en extra kortterminal? Kika då på vårt paket för kortbetalning där vi har samlat allt du behöver för att ta betalt med kort.

Redo att komma igång?

Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Se dataskyddspolicy för hantering av persondata

Vanliga frågor om kortterminal och betalterminaler

 • Hur gör jag för att få en kortterminal - betalterminal?

  Hör av dig till oss på 08-411 10 80 eller via formuläret ovan så hjälper vi dig teckna avtal för både kortinlösen och terminal.

 • Kan kunder betala kontaktlöst med annat än kort på min betalterminal?

  Förutom med betalkort kan man betala kontaktlöst även med mobiler, klockor, nyckelringar, aktivitetskort, stickers med mer. Du kan lita på att betalningen är godkänd om terminalen godkänner köpet. Alla våra betalterminaler tar emot kontaktlösa betalningar från både kort och andra prylar.

 • Varför går inte kortköp igenom i min kortterminal?

  Det kan finnas flera anledningar till det. Börja med att starta om betalterminalen och se om det står "Logon ok" på skärmen så att terminalen är uppkopplad. Om det fortfarande inte funkar kan du höra av dig till oss på 08-411 10 80 så hjälper vi dig.

  Om din betalterminal inte är från oss behöver du kontakta din terminalleverantör.

 • Hur ser jag om min betalterminal kan ta emot kontaktlösa betalningar?

  Alla våra betalterminaler tar emot kontaktlös betalning. När kunden ska genomföra ett köp ska det stå använd kort och den kontaktlösa loggan ska synas på skärmen. Om det endast står sätt i/dra kort kan du testa starta om terminalen. Om problemet kvarstår kontakta oss på 08-411 10 80.

  Har du betalterminal från en annan leverantör behöver du kontakta dem.

Du hittar fler vanliga frågor här.