Abonnemangsbetalning med kort utan avbrott

Alla som säljer abonnemangs- eller prenumerationstjänster sliter med avhopp och misslyckade betalningar på grund av att kort går ut eller blir spärrade

Med vår abonnemangsbetalning minskar du risken för misslyckade betalningar på grund av att kortet löpt ut – vi gör det möjligt för dig att fortsätta ta betalt och för dina kunder att använda sitt abonnemang utan avbrott. Lösningen fungerar med alla Visa- och Mastercard-kort. 

Så här går det till

  • Kunden registrerar sitt kort hos oss i samband med tecknandet av abonnemanget eller prenumerationen. Du bestämmer om en debitering ska ske i samband med registreringen eller om vi bara ska verifiera att kortet är giltigt.
  • Kortuppgifterna översätts till en referens (så kallad token) som enbart är giltig i din butik. Säkerheten höjs eftersom inga kort- eller personuppgifter lämnas ut eller kopplas till token samt att den bara kan användas i din butik.  
  • Du debiterar kunden genom att skicka in token och belopp via vårt API.
  • När kundens kort löper ut eller byts ut av någon annan anledning, uppdateras betalningsuppgifterna automatiskt utan att du behöver tänka på något. 
Kom igång med abonnemangsbetalning idag

Fördelar med abonnemangsbetalning hos oss

  • Färre avbrutna betalningar – Med våra tokens uppdateras kundens kortuppgifter automatiskt när kortet löper ut eller byts ut
  • Säkra betalningar – Inga kortuppgifter lämnas ut till varken dig eller oss. Med hjälp av tokens stannar den känsliga betalningsinformationen tryggt hos oss.
  • Bättre kundrelation – Skapa förutsättningar för att göra dina kunder nöjda. Se till att betalningarna fungerar enkelt och säkert.  

Kontakta vår säljavdelning!

Redo att komma igång? Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt, erbjudanden och inbjudningar till events och föreläsningar. Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras enligt ovan ändamål.

I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.