Betallösningen för restauranger, caféer, foodtrucks och barer

Upptäck våra smidiga betalterminaler för dig som driver restaurang, café, foodtruck eller bar. Med våra betallösningar kan du snabbt och säkert ta emot betalningar från dina kunder.

Snabba utbetalningar

Med Swedbank Pay kan du alltid känna dig trygg med att du får snabba och tillförlitliga utbetalningar som hjälper dig att optimera din likviditet.

Lyhörd support, alltid på ditt lokala språk

Vi förstår att varje företag är unikt och därför står vårt team av erfarna medarbetare redo att erbjuda personlig support för just dina behov – och alltid på ditt lokala språk

Pålitlig teknik

Våra bärbara PAX-terminaler är inte bara superenkla att använda, de är även superpålitliga.

Allt du behöver

Allt du behöver i ett paket, från kortterminal till inlösenavtal, i samma paket.

Betalningar utan krångel

Våra betalterminaler är utformade för att vara användarvänliga och pålitliga. Något som gör det enkelt för dig att hantera betalningar och för kunder att betala utan krångel. Oavsett om det är en kopp kaffe eller en familjefest som ska betalas klarar våra terminaler av det med lätthet.

Ge dina kunder en bekväm upplevelse med möjlighet till olika betalmetoder. Med våra terminaler kan du fokusera på att ge utmärkt service medan vi tar hand om betalningarna.

Upplev förenklad betalning och ökad effektivitet med våra betalterminaler för restauranger, caféer och barer.

Låt dina kunder betala så som de föredrar

Hela 82% av svenska restauranggäster föredrar att betala med betalkort. Då är det viktigt att du kan lita på att din leverantör är pålitlig och alltid kan leverera vad de lovar.

Swedbank Pay är marknadsledande på kortinlösen i Norden och tar hand om över hälften av alla kortbetalningar i Sverige. Det innebär flera miljoner kortbetalningar varje dag, året runt.

Hos oss kan du känna dig trygg med att du har en partner som kan allt om kortbetalningar. 

Betalterminal anpassad för din verksamhet

 • Slå på/av dricksfunktion vid behov

  Vi vet att det inte alltid är lämpligt att begära dricks av dina gäster. Därför har alla våra PAX-terminaler möjlighet att enkelt slå av eller på dricksfunktion direkt på skärmen. På så vis kan du ha funktionen avstängd vid lunchrusningen och sätta på den igen lagom till kvällsserveringen.

 • Automatiska dagsavslut

  Luta dig tillbaka och låt PAX-terminalen göra jobbet åt dig. Med automatiska dagsavslut glömmer du aldrig mer att göra dagsavslut och kan enkelt schemalägga när du vill att de ska genomföras.

 • En rapport, oavsett hur dina kunder väljer att betala

  Att erbjuda ett brett urval av betalalternativ är avgörande för att möta dina kunders behov och säkerställa trygga transaktioner. Men det kan också innebära en administrativ utmaning. Därför sammanställer Swedbank Pay allt i en rapport oavsett vilka betalsätt dina kunder väljer. Via vår digitala Merchant Portal är det dessutom superlätt att vidarebefordra rapporten till din revisor vid behov.

 • Flexibla avtalstider som passar alla

  Hur länge behöver du din betalterminal? Vi vet att behoven skiftar beroende på säsong, därför har vi flera olika avtalstider – allt från en månad till 36 månader – så att du kan välja det som passar just dig bäst.

Merchant Portal

Som kortinlösenkund hos oss får du tillgång till din korttransaktionsdata digitalt. Logga in när det passar dig för att få överblick över dina transaktioner, se serviceavgifter och bjuda in fler användare.  

 • Enkelt att komma igång och att använda
 • Full kontroll och överblick över dina kortköp
 • Sök, filtrera och ladda ner data
 • Prenumerera på dokument och rapporter

Välj paket efter behov

Pay Classic

Vårt klassiska baspaket, med kortinlösen och betalterminal i ett avtal.

  • Betalterminal + kortinlösen
  • Support alla dagar
  • Alla populära kort


Från 199 kr/månad 
+ 0,79% per transaktion

Läs mer

Pay Plus

Paketet med lite mer av allt, inklusive Swish, faktura och delbetalning. 

  • Betalterminal + kortinlösen
  • Support alla dagar
  • Alla populära kort
  • Swish, faktura & delbetalning 

Från 249 kr/månad
+ 0,79% per transaktion

Läs mer

Kontakta vår säljavdelning!

Redo att komma igång? Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt, erbjudanden och inbjudningar till events och föreläsningar. Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras enligt ovan ändamål.

I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Vill du hellre ringa och beställa paketet?

Självklart kan du också ringa oss för att beställa paketet. Vi har öppet på vardagar mellan 8-18 samt lördag till söndag mellan 10-16. Du når oss på nummer: 08-411 10 80