Betallösningen för butik

Swedbank Pay erbjuder flexibla betalningar för alla typer av detaljhandel. Var och hur dina kunder gillar att betala spelar ingen roll – våra lösningar är utformade för smidiga och pålitliga transaktioner såväl online som i butik.

Snabba utbetalningar

Med Swedbank Pay kan du alltid känna dig trygg med att du får snabba och tillförlitliga utbetalningar som hjälper dig att optimera din likviditet.

Lyhörd support, alltid på ditt lokala språk

Vi förstår att varje företag är unikt och därför står vårt team av erfarna medarbetare redo att erbjuda personlig support för just dina behov – och alltid på ditt lokala språk

Pålitlig teknik

Våra PAX-terminaler är inte bara superenkla att använda, de är även superpålitliga. De finns både fristående och som kassakopplade betalterminaler.

Allt du behöver

Allt du behöver i ett paket, från kortterminal till inlösenavtal, i samma paket.

Hantera betalningar mer effektivt

Med vår betallösning får du mer än bara ett betalssystem – du får en partner som hjälper dig att vässa din affär. Vi erbjuder en helhetslösning där du får allt i ett avtal. På så vis får du också allting samlat i en rapport och en utbetalning. 

Vidare ger vår integrerade rapportfunktion dig tydlig överblick över alla transaktioner, något som förenklar både bokföring och administration. Med Swedbank Pay kan du fokusera på att växa din affär, medan vi ser till att dina betalningar sköts utan krångel.

Förenkla shoppingen

Att erbjuda en mångsidig och problemfri betalupplevelse för varje kund kan vara en utmaning. Därför är vi lika flexibla som dina kunders beteenden. I våra betalterminaler går det till exempel bra att betala med Swish, faktura och delbetalning. 

Vi har även betallösningar med minimal teknisk integration och supersnabb onboarding.

För online erbjuder vi bland annat Pay by Link – snabba betalningar genom länk där du bara behöver ett avtal för att komma igång. 

Betallösning anpassad för din verksamhet

Vi förstår att varje butik och webbshop har sina egna behov. Därför är våra betallösningar anpassade för att ta emot betalningar på det sätt som passar dina kunder bäst – från populära kort till mobilbetalningar och digitala plånböcker som Google Pay, Apple Pay och Samsung Pay. Vill du kunna ta betalt oavsett var du är? Det är enkelt, med Pay by Link kan du skicka betallänkar och få betalt från hemmet, kaféet eller stranden. 

 • Enklare betalningar – en smidigare upplevelse

  Förbättra kundupplevelsen med en betallösning som matchar din personliga service. Med Swedbank Pay kan du ta betalt enkelt och säkert var du än erbjuder dina tjänster – online, på plats, eller bägge.

 • Flexibla betalalternativ som passar alla

  Luta dig tillbaka och låt PAX-terminalen göra jobbet åt dig. Med automatiska dagsavslut glömmer du aldrig mer att göra dagsavslut och kan enkelt schemalägga när du vill att dina dagsavslut ska genomföras.

 • En rapport, oavsett hur dina kunder väljer att betala

  Att erbjuda ett brett urval av betalningsalternativ är avgörande för att möta dina kunders behov och säkerställa trygga transaktioner. Men det kan också innebära en administrativ utmaning. Därför tillhandahåller Swedbank Pay endast en rapport oavsett vilket betalsätt dina kunder väljer. Via vår digitala Merchant Portal är det dessutom superlätt att vidarebefordra rapporten till din revisor vid behov.

 • Flexibla avtalstider som passar alla

  Hur länge behöver du din betalterminal? Vi vet att behoven skiftar beroende på säsong, därför har vi flera olika avtalstider – från en månad till 36 månader – så att du kan välja det som passar just dig bäst.

Merchant Portal

Som kortinlösenkund hos oss får du tillgång till din korttransaktionsdata digitalt. Logga in när det passar dig för att få överblick över dina transaktioner, se serviceavgifter och bjuda in fler användare.  

 • Enkelt att komma igång och att använda
 • Full kontroll och överblick över dina kortköp
 • Sök, filtrera och ladda ner data
 • Prenumerera på dokument och rapporter

Välj paket efter behov

Pay Classic

Vårt klassiska baspaket, med kortinlösen och betalterminal i ett avtal.

  • Betalterminal + kortinlösen
  • Support alla dagar
  • Alla populära kort


Från 199 kr/månad 
+ 0,79% per transaktion

Läs mer

Pay Plus

Paketet med lite mer av allt, inklusive Swish, faktura och delbetalning. 

  • Betalterminal + kortinlösen
  • Support alla dagar
  • Alla populära kort
  • Swish, faktura & delbetalning 

Från 249 kr/månad
+ 0,79% per transaktion

Läs mer

Kontakta vår säljavdelning!

Redo att komma igång? Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt, erbjudanden och inbjudningar till events och föreläsningar. Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras enligt ovan ändamål.

I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Vill du hellre ringa och beställa paketet?

Självklart kan du också ringa oss för att beställa paketet. Vi har öppet på vardagar mellan 8-18 samt lördag till söndag mellan 10-16. Du når oss på nummer: 08-411 10 80