Kortbetalning

Kortbetalningar är det populäraste betalsättet när svenskarna handlar online. Låt dina kunder välja kort när de vill betala hos dig.

Vad är kortbetalningar?

Betalning med kort behöver ingen presentation, men visste du att antalet kortbetalningar per person och år har ökat under en femårsperiod? Detsamma gäller andelen som handlar online. Vi hanterar majoriteten av Sveriges korttransaktioner. Det finns alltså all anledning att ge dina kunder möjligheten att betala med kort.

Fördelar med kortbetalning

  • Etablerat – Det är ett brett och välkänt betalsätt där kunden själv väljer det kort som passar för stunden.
  • Pålitlig kortinlösen – Hos oss får du en pålitlig kortinlösen som ser till att hantera transaktionerna snabbt och säkert.
  • Globalt betalsätt – Kort används som betalmetod i världens alla hörn och du kan enkelt nå en bredare kundgrupp.
  • Sparade kortuppgifter – Som handlare kan du erbjuda dina kunder att spara sina kortuppgifter för att underlätta vid framtida köp eller abonnemangsbetalning.

Testa själv

Vill du testa hur det kan se ut? I vår Playground kan de enkelt testa olika utföranden och betalsätt.

Swedbank Pay Playground

Kontakta vår säljavdelning!

Redo att komma igång? Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt, erbjudanden och inbjudningar till events och föreläsningar. Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras enligt ovan ändamål.

I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.