Betallösningar för tjänsteföretag

Swedbank Pay har mångsidiga betallösningar för alla slags tjänsteföretag – från små verksamheter till stora koncerner. Alla kan dra nytta av våra säkra och smidiga betalningar, och vi anpassar oss gärna efter dina behov. Med oss kan dina kunder alltid välja det betalsätt som passar dem bäst.


 
 

Snabba utbetalningar

Med Swedbank Pay kan du alltid känna dig trygg med att du får snabba och tillförlitliga utbetalningar som hjälper dig att optimera din likviditet.

Lyhörd support, alltid på ditt lokala språk

Vi förstår att varje företag är unikt och därför står vårt team av erfarna medarbetare redo att erbjuda personlig support för just dina behov – och alltid på ditt lokala språk

Pålitlig teknik

Våra PAX-terminaler är inte bara superenkla att använda, de är även superpålitliga. De finns både fristående och som kassakopplade betalterminaler.

Allt du behöver

Allt du behöver i ett paket, från kortterminal till inlösenavtal, i samma paket.

Enklare betalningar – en smidigare upplevelse

Förbättra kundupplevelsen med en betallösning som matchar din personliga service. Med Swedbank Pay kan du ta betalt enkelt och säkert var du än erbjuder dina tjänster – online, på plats, eller varför inte båda?

Oavsett om du driver flyttfirma, städbolag eller erbjuder trädgårdsskötsel, gör våra lösningar betalprocessen kort. Genom att erbjuda en smidig och effektiv betalupplevelse kan du ge dina kunder den bästa servicen och samtidigt förenkla din egen arbetsdag.

Flexibla betalalternativ som passar alla

Vi har alltid en betallösning som passar, det spelar ingen roll vilka dina kunder är eller hur de vill betala. Kort, mobilt eller digitala plånböcker – vilken lösning passar dig? Med Swedbank Pay kan dina kunder betala på det sätt som passar dem bäst. På så vis förbättrar du inte bara deras upplevelse utan ökar också deras lojalitet.

Är du fönsterputsare, hantverkare eller personlig tränare? Då kan du ta betalt på språng och vara så flexibel du önskar. Du kan möta dina kunders önskemål betalmetod för betalmetod.

Automatiserade månadsbetalningar

Om du säljer dina tjänster via prenumeration eller abonnemang är det viktigt att betallösningen kan hantera automatiserade återkommande betalningar, särskilt för verksamheter med mer regelbundna besökare – om du till exempel basar över ett gym, kampsportsgym eller yogastudio.

Med Swedbank Pay kan du enkelt ställa in automatiska månadsbetalningar så att du slipper tänka på det. Din verksamhet är så mycket mer än bara betalningar, men för oss är det allt. Låt oss automatisera dem åt dig så att du kan fokusera på resten. 

Pålitlig teknik och snabba utbetalningar

Våra betalterminaler är utformade för att vara så användarvänliga som möjligt. Betalprocessen är mycket intuitiv och kunderna känner igen sig. Det är enkelt och tryggt att betala med oss. Dessutom garanterar vi snabba och tillförlitliga utbetalningar så att du kan optimera din likviditet och låta verksamheten växa. Vi har kunder inom ett brett spann av tjänster, allt från massage och spa till skomakare och hundpassning. Med oss får de alla snabbt tillgång till sina intäkter och kan investera dem i företaget.

 • Enklare betalningar – en smidigare upplevelse
  Förbättra kundupplevelsen med en betallösning som matchar din personliga service. Med Swedbank Pay kan du ta betalt enkelt och säkert var du än erbjuder dina tjänster – online, på plats, eller varför inte båda?
 • Flexibla betalalternativ som passar alla
  Vi har alltid en betallösning som passar, det spelar ingen roll vilka dina kunder är eller hur de vill betala. Kort, mobilt eller digitala plånböcker, vilken lösning passar dig? Låt kunderna själva bestämma hur de vill betala – förbättra deras upplevelse och öka lojaliteten.
 • Automatiserade månadsbetalningar
  Om dina tjänster erbjuds som prenumerationer eller abonnemang är det viktigt att betallösningen kan hantera automatiserade återkommande betalningar. Detta ger en smidig process både för ditt företag och dina kunder samtidigt som betalningarna alltid sker i tid.
 • Pålitlig teknik och snabba utbetalningar
  Våra betalterminaler är utformade för att vara så användarvänliga som möjligt. Betalningsprocessen är mycket intuitiv och kunderna känner igen sig. Det är enkelt och tryggt att betala med oss. Dessutom garanterar vi snabba och tillförlitliga utbetalningar så att du kan optimera din likviditet och fokusera på att utveckla din verksamhet.
 • Personlig support på ditt lokala språk
  Vi erbjuder mer än bara teknisk support. Vårt dedikerade team står redo att hjälpa dig med allt från integration till optimering av dina betallösningar. Alltid på ditt lokala språk, alltid anpassat till dina unika behov. Vår kundtjänst är öppen varje dag – även på helger. Oavsett om du driver en liten kvartersbutik eller en stor kedja kan du räkna med den support du behöver när du behöver den. Vi förstår dina utmaningar och finns här för att hjälpa dig att maximera nyttan av våra tjänster.
 • Automatiska dagsavslut och rapporter
  Låt våra automatiska dagsavslut förenkla din vardag. Våra betalterminaler sköter avsluten åt dig och via vår digitala användarportal Merchant Portal kan du enkelt hantera rapporter och dela dem med din revisor. De detaljerade och lättillgängliga rapporterna ger dig insikt i din försäljning och ditt kassaflöde, vilket gör det lättare att fatta informerade beslut för ditt bolag. Detta minskar risken för fel och ger dig mer tid att fokusera på det som verkligen betyder något – dina kunder.

Merchant Portal

Som kortinlösenkund hos oss får du tillgång till din korttransaktionsdata digitalt. Logga in när det passar dig för att få överblick över dina transaktioner, se serviceavgifter och bjuda in fler användare.  

 • Enkelt att komma igång och att använda
 • Full kontroll och överblick över dina kortköp
 • Sök, filtrera och ladda ner data
 • Prenumerera på dokument och rapporter

Välj paket efter behov

Pay Classic

Vårt klassiska baspaket, med kortinlösen och betalterminal i ett avtal.

  • Betalterminal + kortinlösen
  • Support alla dagar
  • Alla populära kort


Från 199 kr/månad 
+ 0,79% per transaktion

Läs mer

Pay Plus

Paketet med lite mer av allt, inklusive Swish, faktura och delbetalning. 

  • Betalterminal + kortinlösen
  • Support alla dagar
  • Alla populära kort
  • Swish, faktura & delbetalning 

Från 249 kr/månad
+ 0,79% per transaktion

Läs mer

Kontakta vår säljavdelning!

Redo att komma igång? Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt, erbjudanden och inbjudningar till events och föreläsningar. Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras enligt ovan ändamål.

I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.