Apple Pay

Med Apple Pay kan du ta emot betalningar online på ett enkelt, säkert och användarvänligt sätt. Erbjud Apple Pay för förbättrad köpupplevelse och chans till ökade konverteringar.

Vad är Apple Pay?

Apple Pay är en mobil plånbok som möjliggör snabba och säkra kortbetalningar med en enkel knapptryckning. Genom att koppla ett eller flera av sina kort till Apple Pay kan dina kunder genomföra köp på nätet, i appar och fysiska butiker med hjälp av sina Apple-enheter.

Så här funkar Apple Pay

Fördelar med Apple Pay

  • Enkelt – kunder med Apple-enheter kan använda Apple Pay och slippa fylla i sina kortuppgifter vid betalning
  • Säkert – Både du och dina kunder kan känner er trygga med att köpen genomförs på ett säkert sätt tack vare avancerad tokenisering och autentisering.
  • Global tillgänglighet – Apple Pay är tillgängligt i många länder och du kan på så vis nå en bredare marknad
  • Mobil handel – Att handeln sker direkt i mobilen via appar eller direkt på webben blir alltmer populärt vilket passar utmärkt eftersom kunderna har plånboken i samma enhet.
  • Ökad försäljning – Våra kunder har 10% färre avbrutna betalningar med Apple Pay jämfört med vanlig kortbetalning.

Kom igång med Apple Pay

Är du redan kund och vill börja ta betalt med Apple Pay? Grattis det ingår i ditt avtal med oss!

Så här kommer du igång: Du behöver acceptera Apples villkor för Apple Pay, det sker enkelt här

Beroende på hur du idag använder betaltjänsterna från oss i din butik kan du behöva göra anpassningar för att Apple Pay ska bli tillgängligt för dina kunder: 

  • Är du ansluten via vårt Payment Order API med visning av betalfönstret ”Re-direct” behöver du inte göra någonting, betalsättet blir efter aktivering tillgängligt för alla dina kunder som handlar via en Apple-enhet
  • Är du ansluten via vårt Payment Order API med visning av betalfönstret ”Seamless view”, dvs att betalfönstret är inbäddat i din kassa, behöver du ladda upp en verifikationsfil på din domän. Läs mer om hur du gör i vår utvecklarportal här.
  • Är du inte ansluten via vårt Payment Order API behöver du implementera Apple Pay som betalmetod i din kassa. Läs mer i vår utvecklarportal här  
  • Är du osäker på vad som gäller för just din butik finns vi här för att hjälpa dig. teknisksupport@swedbankpay.se 

Testa själv

Vill du testa hur det kan se ut? I vår Playground kan de enkelt testa olika utföranden och betalsätt.

Swedbank Pay Playground

Kontakta vår säljavdelning!

Redo att komma igång? Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt, erbjudanden och inbjudningar till events och föreläsningar. Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras enligt ovan ändamål.

I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.