Ta betalt online

Idag är det enklare än någonsin att nå kunder över hela världen med sina produkter och tjänster. Med våra lösningar kan du ta betalt från dem oavsett var de befinner sig.

Kontakta oss

Vi hjälper dig hitta rätt 

Med Swedbank Pays nya plattform får du alla delar du behöver för att börja ta betalt från dina kunder online. Vi hjälper dig både med själva kassan som kunden ser på din hemsida när de ska betala, men också med det som händer i bakgrunden. Till exempel ser vi till att kundens kort tas emot och att pengarna från ett kortköp snabbt hamnar på ditt konto. 

Vill du direkt komma igång med en smidig kassa som ger dina kunder valfrihet vid betalningen eller behöver du kanske en skräddarsydd lösning? Oavsett så hjälper vi dig hitta rätt.

Kom igång snabbt med Checkout

Vår Checkout passar dig som vill göra det så enkelt som möjligt för dina kunder att betala online med kort, Swish, faktura och kredit. Det går snabbt att komma igång och allt ryms i ett avtal, ett pris och en installation.

Läs mer om Checkout

Skräddarsydda lösningar för onlinebetalning

Har du en e-handel, hemsida eller app där du vill forma kundens shoppingupplevelse hela vägen? Med våra fristående betalsätt kan du ta betalt på de sätt som passar dig bäst samt forma både utseende och upplevelse kring betalningen hur du vill.

Läs mer om våra fristående betalsätt

Redo att komma igång?

Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt och inbjudningar till events och föreläsningar
Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras