Betallösningar för alla, oavsett bransch!

Med Swedbank Pay får du allt du behöver för att på ett smidigt sätt kunna ta betalt av dina kunder – var de än befinner sig. 

Optimerade betallösningar oavsett bransch

Att hantera betalningar smidigt och säkert är avgörande för framgång inom alla branscher. Oavsett om du driver en traditionell butik, e-handelsplattform eller ett tjänsteföretag, så krävs betallösningar som möter dina kunders specifika behov och förväntningar. Här är en översikt över betalalternativ och lösningar som passar olika branscher:

Butik

Swedbank Pay erbjuder flexibla betallösningar för både butiker och online-verksamheter, vilket gör det enkelt för dig som företagare att ta emot betalningar oavsett kanal. Med snabba och tillförlitliga utbetalningar, lokal support och pålitlig teknik som PAX-terminaler, anpassar vi våra tjänster efter ditt företags behov.

Vi integrerar även olika betalmetoder, inklusive Swish, faktura och delbetalning, vilket förenklar din administration genom att samla alla transaktioner i en rapport. Våra lösningar är utformade för att göra dina kunders betalupplevelse så bra som möjligt och din verksamhet mer effektiv.

Läs mer om våra betallösningar för butik

Restauranger, caféer, foodtrucks och barer

Swedbank Pay erbjuder effektiva betallösningar för restauranger, caféer, foodtrucks och barer. Vårt fokus ligger på snabba utbetalningar, pålitlig teknik och lyhörd support på lokalt språk. Med våra bärbara och användarvänliga PAX-terminaler kan din servering hantera betalningar snabbt, säkert och smidigt. Vidare är våra betalmetoder och avtalstider flexibla och vi förenklar även din administration genom att samla alla transaktioner i en rapport.

Läs mer om våra betallösningar för restauranger, caféer, foodtrucks och barer

Tjänsteföretag

Swedbank Pay erbjuder flexibla betallösningar för alla typer av tjänsteföretag – allt från fåmansbolag till stora bjässar. Lösningarna är designade för att ge så smidiga och säkra transaktioner som möjligt. Föredrar dina kunder att betala online eller på plats? Våra betalningar går alltid att anpassa efter dina behov.

Läs mer om våra betallösningar för tjänsteföretag

Välj paket efter behov

Pay Classic

Vårt klassiska baspaket, med kortinlösen och betalterminal i ett avtal.

  • Betalterminal + kortinlösen
  • Support alla dagar
  • Alla populära kort


Från 199 kr/månad 
+ 0,79% per transaktion

Läs mer

Pay Plus

Paketet med lite mer av allt, inklusive Swish, faktura och delbetalning. 

  • Betalterminal + kortinlösen
  • Support alla dagar
  • Alla populära kort
  • Swish, faktura & delbetalning 

Från 249 kr/månad
+ 0,79% per transaktion

Läs mer