Ta betalt i butik

Har du en butik eller restaurang dit dina kunder kommer, eller åker du kanske själv runt till dem? Oavsett om dina kunder kommer till dig eller du till dem så har vi det du behöver för att kunna ta betalt av dem.

Kontakta oss

Smidig betalning på plats

Vi hjälper dig hitta rätt utrustning för att göra betalningen så enkel som möjligt. Men vi är också med bakom köpet och ser till att kundens kort tas emot och att pengarna från kortbetalningen kommer in på ditt konto så snabbt som möjligt.

Paketpris för dig som vill ta betalt med kort

Vi har samlat allt du behöver för att komma igång med kortbetalningar i butik, restaurang eller på mässor och marknader i ett paket.

Kortbetalningar i butik

Behöver du en betalterminal en kortare period?

Nu kan du hyra allt du behöver för att kunna ta betalt med kort, även om du bara behöver det i så lite som en månad! Perfekt om du exempelvis vill testa om din idé säljer.  Hyr kortterminal från 1- 4 månader från 600 kr/månad*. 

* Frånpris gäller från 3-månads korttidshyra av Verifone V400m. Frakt tillkommer.

Korttidshyra betalterminal

Allt du behöver för ta betalt på plats

Tillsammans med kassaleverantören Yabie har vi tagit fram ett paket med smidig kassalösning, betalterminal och kortinlösen, som gör det ännu enklare för dig att ta betalt på plats.

Läs mer och kom igång

Redo att komma igång?

Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt och inbjudningar till events och föreläsningar
Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras