Ta betalt i butik

Har du en butik eller restaurang dit dina kunder kommer, eller åker du kanske själv runt till dem? Oavsett om dina kunder kommer till dig eller du till dem så har vi det du behöver för att kunna ta betalt av dem.

Smidig betalning på plats

Vi hjälper dig hitta rätt utrustning för att göra betalningen så enkel som möjligt. Men vi är också med bakom köpet och ser till att kundens kort tas emot och att pengarna från kortbetalningen kommer in på ditt konto så snabbt som möjligt.

Paketpris för dig som vill ta betalt med kort

Vi har samlat allt du behöver för att komma igång med kortbetalningar i butik, restaurang eller på mässor och marknader i ett paket.

Till erbjudandet

Hyr en betalterminal i sommar!

Just nu kan du hyra allt du behöver för att kunna ta betalt med kort under en kortare period. Perfekt för dig som har en säsongsbunden verksamhet eller bara vill testa om din idé säljer. Hyr kortterminal under några månader i sommar
från 600 kr/månad*. 

* Frånpris gäller från 3-månads korttidshyra av Verifone V400m. Frakt tillkommer.

Kontakta oss här

Allt du behöver för ta betalt på plats

Tillsammans med kassaleverantören Yabie har vi tagit fram ett paket med smidig kassalösning, betalterminal och kortinlösen, som gör det ännu enklare för dig att ta betalt på plats.

Läs mer och kom igång

Redo att komma igång?

Vi ser fram emot att höras med dig och ta fram rätt lösningar för ditt företag och dina kunder. Hör av dig till oss redan idag så ser vi tillsammans över era behov.

Dina uppgifter

Se Swedbank Pays privacy statement för hantering av din data