Texter för partners

Här hittar du standardiserade texter om oss och våra tjänster på svenska som du kan klistra in på en lämplig plats på din hemsida. I texterna finns även vår kontaktinformation så att dina kunder vet hur de kan nå oss vid behov.

Vilken text du ska använda beror på om du erbjuder dina kunder endast vår checkout eller både vår checkout och fristående betalsätt.

Letar du efter texterna på engelska? Här hittar du dem.

Text på svenska om du endast erbjuder vår checkout

Swedbank Pay

Swedbank Pay gör det enkelt att både betala och ta betalt. Dina kunder loggar enkelt in på swedbankpay.se med sitt BankID för att hålla koll på och hantera sina köp och uppgifter.

Varken du eller dina kunder behöver vara kund hos Swedbank för att kunna använda tjänsterna.

Checkout

Checkouten passar dig som vill ta betalt på ett smidigt sätt online. Med ett enda avtal kan du erbjuda dina kunder de mest populära betalsätten.

 • Kort
 • Swish
 • Faktura
 • Kredit

Enkelt för dig och dina kunder

Att handla online ska kännas smidigt, inte minst i kassan. Med checkoutens färdiga lösning får du allt du behöver samlat på ett ställe. Den digitala kassan gör det enkelt för dina kunder att betala på det sätt som passar dem bäst. Checkouten känner dessutom igen kunder som har använt den tidigare.

Fler slutförda köp

Genom att spara sina kort- och adressuppgifter slipper dina kunder fylla i informationen vid varje köp. Det gör att fler påbörjade köp faktiskt slutförs. Sparade uppgifter kan kunderna alltid ta bort eller ändra i efterhand genom att logga in på swedbankpay.se med sitt BankID. Där kan de också få koll på och hantera sina fakturor och eventuella krediter.

Kontakta Swedbank Pay

Har du frågor eller vill veta mer om de olika betallösningarna så kan du höra av dig på telefon 08-411 10 80 eller till sales.swedbankpay@swedbank.se. Du hittar också mer information på swedbankpay.se.

Text på svenska om du erbjuder vår checkout och fristående betalsätt

Swedbank Pay

Swedbank Pay gör det enkelt att både betala och ta betalt. Oavsett om du väljer checkouten där alla betalsätt ingår eller skräddarsyr en unik lösning för din butik så får du hjälp att komma igång.

Dina kunder loggar enkelt in på swedbankpay.se med sitt BankID för att hålla koll på och hantera sina köp och uppgifter. Varken du eller dina kunder behöver vara kund hos Swedbank för att kunna använda tjänsterna.

Checkout

Checkouten passar dig som vill ta betalt på ett smidigt sätt online. Med ett enda avtal kan du erbjuda dina kunder de mest populära betalsätten.

 • Kort
 • Swish
 • Faktura
 • Kredit

Dina kunder kan även spara uppgifter som kortnummer och leveransadress så att de inte behöver fylla i den informationen vid varje köp. Det gör att fler påbörjade köp faktiskt slutförs. De kan enkelt ändra eller ta bort den sparade informationen på swedbankpay.se.

Skräddarsydd lösning med valbara betalsätt

Om du endast vill erbjuda dina kunder något eller några specifika betalsätt kan du skapa en skräddarsydd lösning för din butik. Vi hjälper dig att skapa och komma igång med lösningen och du kan forma och bygga upp den precis som det passar dina kunder och dig.

Du kan erbjuda dina kunder betalning med följande betalsätt.

Swish

Erbjud dina kunder snabb och smidig betalning med Swish via Swedbank Pay. Swish ingår alltid i Swedbank Pays checkout där du dessutom slipper teckna ett separat avtal med din bank, men är också tillgängligt som fristående betalsätt.

Kortinlösen

Oavsett var du möter dina kunder har Swedbank Pay allt du behöver för att komma igång med kortbetalning. Du kan ta emot kortbetalningar i butik, online, vid obemannade automater, på mässor och marknader – många varianter finns.

Faktura

Med faktura får dina kunder med svenskt personnummer möjligheten att handla nu och betala senare. Du som handlare slipper den ekonomiska risken då tjänsten omfattas av betalningsgaranti. Om du erbjuder månadsfaktura samlar kunderna alla sina köp hos dig under en månad. Dina kunder får längre kredittid medan du själv får betalt per köp.

Genom att logga in på swedbankpay.se får dina kunder en överblick över alla köp och 14 dagar på sig att betala fakturan. De har också möjlighet att flytta fram förfallodatumet om det behövs.

Kredit

Med Kredit kan dina kunder med svenskt personnummer handla nu och betala av i sin egen takt. De väljer själva om de vill betala det minsta beloppet per månad eller upp till hela beloppet på en gång. Genom att logga in på swedbankpay.se får dina kunder en tydlig översikt över och kan enkelt betala sin kredit.

Betalterminaler

Det finns flera typer av betalterminaler som är anpassade till olika verksamheter och betalsätt. Välj den som passar dig och dina kunder bäst:

 • Fast terminal som är ihopkopplad med din kassa
 • Fristående terminal
 • Trådlös terminal som kommunicerar via WiFi, 4G eller Bluetooth (Blåtand).

Swedbank Pays terminaler kan bland annat ta emot kortbetalningar från Mastercard, VISA, JCB, Diners och American Express. Självklart går kontaktlös betalning med kort, mobiler eller andra smarta prylar lika bra.

Kontakta Swedbank Pay

Har du frågor eller vill veta mer om de olika betallösningarna så kan du höra av dig på telefon 08-411 10 80 eller till sales.swedbankpay@swedbank.se. Du hittar också mer information på swedbankpay.se.

Sidan uppdaterad: 20 oktober 2020

Har du frågor?

Har du frågor om hur du ska använda vårt varumärke i din kommunikation, eller behöver hjälp? Kontakta vår marknadsavdelning.

Maila oss