Ta betalt online med Checkout

Oavsett om du är ny inom e-handel eller redan är igång så passar vår Checkout dig som vill ha ett användarvänligt och enkelt sätt att ta betalt online.

Checkout passar dig som vill göra det så enkelt som möjligt för dina kunder att betala online med kort, Swish, faktura och kredit. Det går snabbt att komma igång och allt ryms i ett avtal, ett pris och en installation.

Låt kunden välja hur de vill betala

Att handla online ska kännas smidigt, inte minst i kassan. Därför har vi gjort det enkelt för dig att erbjuda dina kunder valfrihet så att de kan betala på det sätt som passar dem bäst. Vår Checkout ger dig en färdig lösning, en digital kassa som stödjer de mest populära metoderna.

Checkouten kommer dessutom ihåg kunder som har använt den tidigare. För dem blir upplevelsen ännu smidigare eftersom de kan välja att spara sina uppgifter på ett säkert sätt hos oss och behöver inte skriva in dem igen nästa gång. Kunder som helst inte vill spara sina uppgifter kan skippa det steget, och de som valt att spara kan i efterhand enkelt kan ta bort eller ändra uppgifterna.

Kom igång med Checkout

Våra betalsätt

Kort

Swish

Faktura

Kredit

Trygghet för dina kunder

Vi vill alla känna oss trygga när vi handlar online. Med vår Checkout kan dina kunder lita på att betalningen görs på ett säkert sätt som skyddar deras personliga uppgifter.

Fler köp slutförs

Ju smidigare upplevelsen är för dina kunder, desto större är sannolikheten att det blir ett köp. Genom att erbjuda flera betalsätt och möjligheten att spara uppgifter tappar du inga köp på onödigt krångel.

Ett avtal, ett pris

Ett avtal och ett pris för hela paketet istället för separata avtal för de betalsätt du vill erbjuda dina kunder. Dessutom krävs bara en installation för att sätta igång. 

En utbetalning

Vi tar hand om betalningar oavsett hur din kund valt att betala. Vi stämmer av att betalningarna är korrekta och ger dig en samlad rapportering och utbetalning

Redo att komma igång?

Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt och inbjudningar till events och föreläsningar
Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras

Är du utvecklare eller tekniker?

Om du är intresserad av de tekniska delarna, så som implementation, är vår portal för utvecklare platsen för dig. Där hittar du all dokumentation kring Checkout. 

Gå till portalen för utvecklare

Vanliga frågor om checkout

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om Swedbank Pay Checkout

 • Vilka kort kan jag ta betalt med i min webshop?

  I vår checkout kan du ta betalt med Visa, Mastercard, Diners & Discover. För att ta emot American Express behöver du ett separat avtal med American Express. 

 • Hur integrerar jag checkout?

  I vår portal för utvecklare (Developer Portal) hittar du allt du behöver för att komma igång med den tekniska integrationen av checkout och våra betallösningar på din webshop.

  I portalen hittar du även vår demoshop där du kan få en känsla för hur olika integrationer ser ut och känns. 

  Läs mer om Developer Portal här.

 • Vad är 3D Secure?

  Det är en teknisk standard som används för att identifiera och skydda köpare och säljare vid kortbetalningar online. Du kan läsa mer om 3D Secure här.