Ta betalt online med Checkout

Oavsett om du är ny inom e-handel eller redan är igång så passar vår Checkout dig som vill ha ett användarvänligt och enkelt sätt att ta betalt online.

Låt kunden välja hur de vill betala

Se filmen "så här funkar det", den är bara 35 sekunder.
Att handla online ska kännas smidigt, inte minst i kassan. Därför har vi gjort det enkelt för dig att erbjuda dina kunder valfrihet så att de kan betala på det sätt som passar dem bäst. Vår Checkout ger dig en färdig lösning, en digital kassa som stödjer de mest populära metoderna.

Checkouten kommer dessutom ihåg kunder som har använt den tidigare. För dem blir upplevelsen ännu smidigare eftersom de kan välja att spara sina uppgifter på ett säkert sätt hos oss och behöver inte skriva in dem igen nästa gång. Kunder som helst inte vill spara sina uppgifter kan skippa det steget, och de som valt att spara kan i efterhand enkelt kan ta bort eller ändra uppgifterna.

 

Våra betalsätt

Kort

Swish

Faktura

Kredit

Trygghet för dina kunder

Vi vill alla känna oss trygga när vi handlar online. Med vår Checkout kan dina kunder lita på att betalningen görs på ett säkert sätt som skyddar deras personliga uppgifter.

Fler köp slutförs

Ju smidigare upplevelsen är för dina kunder, desto större är sannolikheten att det blir ett köp. Genom att erbjuda flera betalsätt och möjligheten att spara uppgifter tappar du inga köp på onödigt krångel.

Ett avtal, ett pris

Ett avtal och ett pris för hela paketet istället för separata avtal för de betalsätt du vill erbjuda dina kunder. Dessutom krävs bara en installation för att sätta igång. 

Så funkar det

Klicka på playknappen för att starta filmen

  1. Din kund kommer till kassan och blir igenkänd från tidigare besök eller skriver in e-post och mobilnummer.
  2. Kunden väljer att betala med kort, Swish, faktura eller kredit.
  3. Kort: Kunden väljer ett sparat kortnummer eller skriver in ett nytt (som då kan sparas) och trycker betala. Klart!

    Swish: Kunden signerar köpet i Swish-appen med BankID. Klart!

    Faktura och Kredit: Kunden anger sitt personnummer vid första köpet. Adressen hämtas automatiskt och kunden får fakturan via post direkt eller öppnar ett kreditkonto och betalar månadsvis. Klart!

Redo att börja med Checkout?

Det är enkelt att få en Checkout på din e-handel, hemsida eller app. Hör av dig så hjälper vi dig att så snart som möjligt komma igång.

Dina uppgifter

Se dataskyddspolicy för hantering av persondata

Är du utvecklare eller tekniker?

Om du är intresserad av de tekniska delarna, så som implementation, är vår portal för utvecklare platsen för dig. Där hittar du all dokumentation kring Checkout. 

Gå till portalen för utvecklare