Nu ännu enklare för dig som vill ta betalt på plats

Ska du öppna butik, restaurang eller annan verksamhet där du behöver ta betalt på plats? Tillsammans med kassaleverantören Yabie har vi samlat allt du behöver för att komma igång med butiksbetalningar i ett komplett paket. Dina kunder får en bättre köpupplevelse och du får pengarna snabbt in på kontot.

Kontakta oss

Pengarna snabbt in på ditt företagskonto

Ta emot kortbetalningar i butik och restaurang, på marknad eller var som helst och få pengarna in till kontot, redan första bankdagen efter köpet. Vi stödjer kort från världens största utgivare; Mastercard, Visa, Diners & Discover, Union Pay, American Express och många fler.

Terminaler för alla lägen

Vi har flera typer av betalterminaler som är anpassade till olika verksamheter och betalsätt. Självklart hjälper vi dig välja den terminal som passar dig och dina kunder bäst.

Lättanvänt kassasystem från Yabie ingår

Som del av erbjudandet får du ett enkelt, snabbt och pålitligt kassasystem från Yabie, som går att använda på både iPad och iPhone.

Överblick av utbetalningar och försäljning

När du tecknar kortinlösenavtal med oss ingår ett rapportverktyg som ger dig en löpande översikt över dina korttransaktioner, serviceavgifter och elektroniska dokument.

Dessutom ingår Yabie Insight där du får överblick över hela din försäljning och enkelt sköter administrationen av kassan.

I Yabie paketet ingår

Kortinlösen

Ta emot kort från alla de stora kortutgivarna och få pengarna insatta på företagskontot redan nästa bankdag efter köpet.

Betalterminal

Vi hjälper dig välja en terminal som passar just din verksamhet. Alla våra terminaler tar även emot kontaktlös betalning.

Kassalösning

Det snabba och pålitliga kassasystemet från Yabie gör hantering och administration av kassan enkelt. Fungerar på iPad, iPhone med fler.

Vill du veta vad priset blir för en lösning som passar just din verksamhet? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Redo att komma igång?

Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt och inbjudningar till events och föreläsningar
Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras

Vill du hellre ringa och beställa paketet?

Självklart kan du också ringa oss för att beställa paketet. Vi har öppet på vardagar mellan 8-20 samt lördag till söndag mellan 9-19. Du når oss på nummer: 08-411 10 80