Ett paket för din e-handel

Håller du på att starta upp din e-handel eller vill du komplettera din fysiska butik med en webbshop för att nå fler kunder? 

Med vårt paket får du en komplett e-handelslösning där vår Checkout och Wikinggruppens e-handelsplattform ingår. Det är lätt att komma igång, oavsett om du är ny eller erfaren!

Allt du behöver i en lösning

Oavsett om du vill starta en ny e-handel eller har erfarenhet sedan tidigare så har vi det du behöver för att öppna en responsiv webbshop som ger dina kunder en smidig köpupplevelse online.

Tillsammans med vår partner Wikinggruppen kan vi erbjuda ett paket som passar lika bra om du vill starta upp en ny e-handel, komplettera din fysiska butik med lokal försäljning online eller expandera internationellt.

I Wikinggruppen paketet ingår

Modern webbshop

En responsiv e-handelsplattform ger både dig och dina kunder en snygg och smidig upplevelse. Självklart kan du forma och färglägga din e-handel fritt!

Flexibel betallösning

Med vår checkout betalar kunden tryggt, enkelt och på det sätt som passar dem bäst för stunden. Kort, Swish, faktura och kredit ingår i betalmenyn.

…och mycket mer

Fri support via e-post och telefon, ett mycket förmånligt fraktavtal med DHL och automatiserad sökmotoroptimering är bara några av fördelarna som ingår.

0 kronor i månadsavgift första halvåret*

*Just nu betalar du 0 kronor i månadsavgift de första sex månaderna. Efter det får du ett rabatterat pris på 547 kronor i månaden i ytterligare sex månader och därefter betalar du fullt pris på 895 kronor per månad. Bindningstiden är 12 månader. Priset per transaktion är 1,50% och betalas från dag ett.

Förutom en lösning med allt från drift till betalning får du även:

  • Stöd för många olika partners och kopplingar som kassasystem, affärssystem med mera, samt 
  • Tillgång till avancerade funktioner som inköp, lager och rekommendationsmotor (AI).
  • Checkout som betalsätt, där dina kunder kan betala direkt med kort och Swish, via faktura när varan har kommit fram eller betala av sina köp genom en kredit, spara sina uppgifter för enkla och smidiga köp samt Logga in på vår konsumentportal med sitt Bank-ID för att få en överblick över och hantera sina köp och uppgifter.

Självklart kan du anpassa färg och utseende för att ge din e-handel en egen grafisk profil

Redo att komma igång?

Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt och inbjudningar till events och föreläsningar
Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras

Vill du hellre ringa och beställa paketet?

Självklart kan du också ringa oss för att beställa paketet. Vi har öppet på vardagar mellan 8-20 samt lördag till söndag mellan 9-19. Du når oss på nummer: 08-411 10 80