Ett paket för din e-handel

Håller du på att starta upp din e-handel eller vill du komplettera din fysiska butik med en webbshop för att nå fler kunder? Med vårt paket får du en komplett e-handelslösning där vår checkout och Wikinggruppens e-handelsplattform ingår. Det är lätt att komma igång, oavsett om du är ny eller erfaren!

I paketet ingår

Modern webbshop

En responsiv e-handelsplattform ger både dig och dina kunder en snygg och smidig upplevelse. Självklart kan du forma och färglägga din e-handel fritt!

Flexibel betallösning

Med vår checkout betalar kunden tryggt, enkelt och på det sätt som passar dem bäst för stunden. Kort, Swish, faktura och kredit ingår i betalmenyn.

…och mycket mer

Fri support via e-post och telefon, ett mycket förmånligt fraktavtal med DHL och automatiserad sökmotoroptimering är bara några av fördelarna som ingår.

0 kronor i månadsavgift första halvåret*

*Just nu betalar du 0 kronor i månadsavgift de första sex månaderna. Efter det får du ett rabatterat pris på 547 kronor i månaden i ytterligare sex månader och därefter betalar du fullt pris på 895 kronor per månad. Bindningstiden är 12 månader. Priset per transaktion är 1,50% och betalas från dag ett.

Redo att komma igång?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!

Användning av personuppgifter

Se dataskyddspolicy för hantering av persondata

Vill du hellre ringa?

Självklart kan du också ringa oss för att ta del av kampanjen. Vi har öppet på vardagar mellan 9-16:30. Du når oss på nummer: 08-411 10 80