Ta betalt som nyföretagare

Välkommen till dig som är medlem hos NyföretagarCentrum. Tack för att du väljer att starta företag! Genom det bidrar du till tillväxt, innovation och framtidshopp. För att visa vår uppskattning har vi tagit fram extra förmånliga priser till dig som är nyföretagare och medlem hos NyföretagarCentrum

Kontakta oss

Ta betalt på det sätt som passar dig och dina kunder

Att ta betalt av dina kunder är en viktig del av att driva ditt nya företag. Med enkla och säkra betalningslösningar där pengarna snabbt kommer in på kontot kan du fokusera på att allt annat som hör nyföretagandet till.  

I våra paket, anpassade till försäljning i butik, restaurant och online ingår allt du behöver för att kunna ta betalt och få pengarna överförda till ditt företags konto. Du får tillgång till transaktioner, återbetalningar, serviceavgifter och mycket mer dygnet runt i vår portal. Vår support har öppet alla dagar om du skulle behöva hjälp.  

Låt oss ta hand om dina betalningar så att du kan ta hand om ditt företag och dina kunder! 

Medlem hos Nyföretagarcentrum

Du som är medlem hos Nyföretagarcentrum får extra förmånliga priser på våra tjänster. Kontakta oss på telefon 08-411 10 80 eller fyll i formuläret så berättar vi mer. 

Redo att komma igång?

Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt och inbjudningar till events och föreläsningar
Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras