Ta betalt som nyföretagare

Välkommen till dig som är medlem hos NyföretagarCentrum. Tack för att du väljer att starta företag! Genom det bidrar du till tillväxt, innovation och framtidshopp. För att visa vår uppskattning har vi tagit fram extra förmånliga priser till dig som är nyföretagare och medlem hos NyföretagarCentrum

Kontakta oss

Upptäck fördelarna med betallänkar i sommar

Visste du att du enkelt kan ta betalt på mässor, motionslopp och andra evenemang med en länk som du skickar till kunden via sms, e-post eller QR-kod? Kunden betalar enkelt genom att klicka på länken och så snart betalningen är genomförd får du en bekräftelse av oss. Allt helt utan integration – oavsett var dina kunder befinner sig. 

Läs mer om betallänkar

Korttidshyra

Nu kan du hyra allt du behöver för att kunna ta betalt med kort, även om du bara behöver det i så lite som en månad! Perfekt om du exempelvis vill testa om din idé säljer.

Till korttidshyra

Ta betalt på det sätt som passar dig och dina kunder

Att ta betalt av dina kunder är en viktig del av att driva ditt nya företag. Med enkla och säkra betalningslösningar där pengarna snabbt kommer in på kontot kan du fokusera på att allt annat som hör nyföretagandet till.  

I våra paket, anpassade till försäljning i butik, restaurang och online ingår allt du behöver för att kunna ta betalt och få pengarna överförda till ditt företags konto. Du får tillgång till transaktioner, återbetalningar, serviceavgifter och mycket mer dygnet runt i vår portal. Vår support har öppet alla dagar om du skulle behöva hjälp.  

Låt oss ta hand om dina betalningar så att du kan ta hand om ditt företag och dina kunder! 

Medlem hos Nyföretagarcentrum

Du som är medlem hos Nyföretagarcentrum får extra förmånliga priser på våra tjänster. Kontakta oss på telefon 08-411 10 80 eller fyll i formuläret så berättar vi mer.  

Kontakta vår säljavdelning!

Redo att komma igång? Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt, erbjudanden och inbjudningar till events och föreläsningar. Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras enligt ovan ändamål.

I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.