Flytt till ny plattform

24 september 2020

Förlängd deadline för integration till nya betalplattformen

Vår deadline för flytt av kortbetalning från gamla till nya betalplattformen har förlängts för dig som påbörjat flytten men inte hunnit klart. Anledningen är att du som kund ska få en så smidig och bra integration som möjligt.

Målet är fortfarande att stänga alla kortbetalningar på gamla betalplattformen så snart som möjligt eftersom den inte lever upp till EU-direktivets (PSD2) och kortföretagens (EMV 3DS) krav på säkrare betalning på nätet.

--------------------------------

4 augusti 2020

Kortbetalningar stängs ner på gamla betalplattformen

Om du är kund hos oss och inte hann påbörja bytet av betalplattform före den 30 juni 2020 lever din betallösning för kort inte längre upp till EU-direktivets (PSD2) och kortföretagens (EMV 3DS) krav på säkrare betalningar på nätet. Det medför att vi stänger din betallösning för kort på gamla betalplattformen.

Om du byter till vår nya betalplattform före den 30 september 2020 kommer din betallösning för kort automatiskt leva upp till de nya kraven och börja fungera igen. Instruktioner om hur du ska flytta över till den nya plattformen hittar du längre ner på sidan.

Väljer du att inte byta till vår betalplattform före den 30 september 2020 kommer ditt avtal för kort med oss sägas upp i enlighet med våra allmänna villkor.

--------------------------------

17 juni 2020

Har du bytt till vår nya betalplattform?

Om inte behöver du påbörja flytten senast den 30 juni. Vi kommer inte stänga korttransaktionerna på den gamla betalplattformen den 30 juni men du behöver ha påbörjat integrationsarbetet före dess för att inte riskera att din tjänst för kort stängs ner. Hur du flyttar till den nya betalplattformen kan du läsa om längre ner på denna sida.

--------------------------------

Du kanske redan har läst brevet ”Viktig information om förändringar av dina betaltjänster hos oss"? Då känner du redan till att du behöver flytta dina betallösningar till vår nya plattform så snart som möjligt, men senast den 30 juni 2020. När du har gjort det kommer dina betallösningar leva upp till EU-direktivets (PSD2) och kortföretagens krav (EMV 3DS) på säkrare betalningar online.

Vad behöver du göra?

Hur du flyttar till den nya betalplattformen beror på vilken integrationslösning du har på nuvarande plattform. Välj samma lösning som du använder idag. Mer information om varje lösning och hur flytten går till hittar du nedan.

  • Modul

Våra moduler/SDKer är under utveckling och vi erbjuder inte support för dessa versioner. Eftersom modulerna inte används i produktion kan de inte heller användas vid denna integration. Istället rekommenderar vi att du antingen integrerar på egen hand eller kontaktar en av våra partners för hjälp. Längre fram kommer vi att erbjuda supportstödda moduler/SDKer igen.

Kontakta oss på move.to@swedbankpay.se om du vill ha hjälp att hitta en lämplig partner.

Klicka här för att läsa mer om egen integration.

  • Partner

Klicka här för att läsa mer och se en lista över våra partners. Din tekniska partner kommer tillsammans med oss att genomföra plattformsbytet åt dig. Om du har frågor om flytten är det till din partner du ska vända dig. Saknar du din partner i listan? Kontakta oss på move.to@swedbankpay.se så hjälper vi dig. 

  • Egen integration

Klicka här för att läsa mer om egen integration. Vi erbjuder Software Development Kits (SDK:er) för dig som integrerar på egen hand. 

  • Osäker på vilken lösning du använder?

Om du inte vet vilken lösning du använder idag kan du kontakta oss på  move.to@swedbankpay.se så hjälper vi dig.

 

Behöver du hjälp?

Är du kund hos oss och har frågor om flytten till den nya betalplattformen? Kontakta oss på move.to@swedbankpay.se hjälper vi dig.