Flytt till ny plattform

Du kanske redan har läst brevet ”Viktig information om förändringar av dina betaltjänster hos oss"? Då känner du redan till att du behöver flytta dina betallösningar till vår nya plattform så snart som möjligt, men senast den 30 juni 2020. När du har gjort det kommer dina betallösningar leva upp till EU-direktivets (PSD2) och kortföretagens krav (EMV 3DS) på säkrare betalningar online.

Vad behöver du göra?

Hur du flyttar till den nya betalplattformen beror på vilken integrationslösning du har på nuvarande plattform. Välj samma lösning som du använder idag. Mer information om varje lösning och hur flytten går till hittar du nedan.

  • Modul

Om du använder en modul idag rekommenderar vi att du vänder dig till en av våra partners för flytt till den nya betalplattformen. Klicka här för att se en lista över våra partners. Kontakta oss på move.to@swedbankpay.se om du vill ha hjälp att hitta en lämplig partner.

Du kan också använda egen integration. Klicka här för att läsa mer om egen integration.

  • Partner

Klicka här för att läsa mer och se en lista över våra partners. Din tekniska partner kommer tillsammans med oss att genomföra plattformsbytet åt dig. Om du har frågor om flytten är det till din partner du ska vända dig. Saknar du din partner i listan? Kontakta oss på move.to@swedbankpay.se så hjälper vi dig. 

  • Egen integration

Klicka här för att läsa mer om egen integration. Vi erbjuder Software Development Kits (SDK:er) för dig som integrerar på egen hand. 

  • Osäker på vilken lösning du använder?

Om du inte vet vilken lösning du använder idag kan du kontakta oss på  move.to@swedbankpay.se så hjälper vi dig.

 

Behöver du hjälp?

Är du kund hos oss och har frågor om flytten till den nya betalplattformen? Kontakta oss på move.to@swedbankpay.se hjälper vi dig.