Pay Classic – vårt populäraste paket

Låt dina kunder betala snabbt och enkelt med de vanligaste korten och digitala plånböckerna. I paketet ingår även inlösenavtal och fristående betalterminal, PAX A920Pro. 

Kontakta oss

Betallösning för alla branscher  

Med Pay Classic får du inte bara teknik i framkant genom PAX A920Pro, utan även lokal, personlig service alla dagar och tillgång till vår kundportal för fullständig transaktionsöversikt. I paketet ingår allt du behöver för att börja ta betalt, oavsett om du driver butik eller restaurang eller säljer tjänster. 

Pay Classic

Från 199 kronor per månad

Från 0,79% per transaktion

Från 36 månaders bindningstid*

I Pay Classic ingår PAX A920Pro, som är en fristående betalterminal.

*Välj mellan 12, 24 och 36 månaders bindningstid.

Vilken betallösning passar dig?

Jämför paketen

Pay Classic eller Pay Plus, vilken betallösning passar dig? 

Pay Classic

Pay Plus

PAX A920Pro, fristående terminal

Arrow Down

PAX A920Pro har lång batteritid och stor skärm men är ändå liten och lätt att ta med sig överallt. Med PAX A920Pro kan dina kunder betala snabbt och tryggt med kort såväl som digital plånbok. 

Arrow Down
Arrow Down

Kortinlösen

Arrow Down

För att få in pengar från kortköp på ditt konto behöver du ett avtal för kortinlösen. Det får du av oss och för det tar vi en avgift från 0.79% per transaktion.

Arrow Down
Arrow Down

36 månaders bindningstid

Arrow Down

Du kan även välja mellan 12 eller 24 månaders bindningstid.

Arrow Down
Arrow Down

Utbytesservice 24h

Arrow Down

Om din betalterminal går sönder får du en ny inom 24 timmar. 

Arrow Down
Arrow Down

Alla populära kort

Arrow Down

Med våra betalterminaler kan du ta emot kort från alla de stora kortleverantörerna som Visa, Mastercard, American Express, Diners, JCB och UnionPay.  

Arrow Down
Arrow Down

Lokal support alla dagar

Arrow Down

Vår support är redo att svara på dina frågor, stora som små. Linjen har öppet 8-18 på vardagar och 10-16 på helgen. 

Arrow Down
Arrow Down

Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay

Arrow Down

Apple Pay, Samsung Pay och Google Pay är digitala plånböcker som låter kunden betala kontaktlöst med sin mobil, surfplatta, smarta klocka eller andra smarta prylar.  

Arrow Down
Arrow Down

Merchant Portal

Arrow Down

I vår användarportal får du full kontroll och överblick över alla transaktioner oavsett säljkanal. 

Arrow Down
Arrow Down

Kvittorullar

Arrow Down

Det ingår alltid 3 kvittorullar i ditt startpaket.

Arrow Down
Arrow Down

Swish, faktura & delbetalning

Arrow Down

Skaffa betalterminal från oss och erbjud dina kunder Swish, faktura och delbetalning. Gör det enkelt för dem att betala på det sätt som passar dem bäst. 

Arrow Down

199 kr/mån

249 kr/mån

Ett avtal: betalterminal + kortinlösen

PAX A920Pro är en användarvänlig betalterminal som stöder alla betalmetoder och kan bäras ut till kunden utan att sladdar kommer i vägen. Och du, den är lika snabb som lätt att använda. Med en fyrkärnig processor sker allt på studs, inklusive att komma igång.

För att få in pengar från kortköp på ditt konto behöver du ett avtal för kortinlösen. Och det får du från oss. Varje gång någon blippar sitt kort hos dig snackar vi direkt med kundens bank så att pengarna landar tryggt i din kassa. Kostnad? Från 0.79% per transaktion.  

Alla populära betalsätt

Med våra betalterminaler kan du ta emot kort från alla de stora kortleverantörerna som Visa, Mastercard, American Express, Diners, JCB och UnionPay. Självklart även kontaktlöst för kort med blippfunktion. 
 
Apple Pay, Samsung Pay och Google Wallet är mobila betaltjänster som låter kunden betala kontaktlöst med sin mobil, surfplatta, smarta klocka eller andra smarta prylar. Givetvis kan du betala så på alla våra terminaler, så att dina kunder kan lämna plånboken hemma.

Välj mellan 12, 24 och 36 månader

Välj rätt bindningstid för din verksamhets behov och budget. Med Pay Classic och Pay Plus börjar du på 36 månader. Om du skulle vilja ändra bindningstiden kan du alltid förkorta den till 12 eller 24 månader.

Utbytesservice 24h

Om din betalterminal går sönder får du en ny inom 24 timmar. Kontakta oss så fort som möjligt så skickar vi en ersättningsterminal direkt till din adress. Inga kostnader tillkommer – allt ingår i din befintliga plan.  

Support alla dagar

Vi har lokal support varje dag, 8-18 på vardagar och 10-16 på helger. Snabb och kunnig hjälp bara ett samtal eller meddelande bort. Medan du fokuserar på att bygga ditt företag i lugn och ro, står vi redo att hjälpa till om det skulle behövas. 

Merchant Portal

På vår användarportal får du full kontroll och överblick över alla transaktioner oavsett säljkanal. Du kan även söka, filtrera och ladda ner data, samt prenumerera på dokument och rapporter.    

Pengarna på kontot utan trassel

Alla genomförda betalningar samlas ihop, sammanställs och betalas ut så ofta som vi kommit överens om. Normalt gör vi utbetalningar en gång i veckan men det kan ske oftare eller mer sällan beroende på dina behov.

Tillsammans med utbetalningen får du lättbegripliga underlag för din bokföring och redovisning.

PAX A920 Pro

Enkel kortbetalning med dricksfunktion

Vill du erbjuda dina gäster att betala vid bordet och dricksa direkt i kortterminalen? Med en bärbar kortterminal som är uppkopplad mot wifi eller SIM kan du enkelt ta emot kortbetalningar och dricks på plats. Dricksfunktionen slår du av och på i terminalens menyinställningar, det är lika lätt som det låter.

Tillbehör vid beställning

Tre kvittorullar och USB-C kabel för laddning ingår. Behöver du fler tillbehör som kvittorullar, laddstation och extra terminal kan du välja detta vid beställning. Du kan även välja att prenumerera på kvittorullar. 

Prenumerera på kvittorullar
PAX A920Pro

Teknisk specifikation Pax A920Pro

 • Operativ system: PayDroid Drivs av Android 10.0 (PCI 6) eller Android 8.1 (PCI 5)
 • Minne: 1GB RAM + 8GB Flash, Micro SD-kortplats. Stöder upp till 128GB.
 • Processor: 32-bit 4core Cortex A53, 1.4GHZ, 32-bit RISC Core ARMv7(Dedicated Encryption).
 • Skärm: 5.5″ IPS Touchscreen med hög upplösning.
 • Kortläsare: magnetkortläsare, smartkortläsare och kontaktlöst.
 • Kamera: 5 MP autofokus kamera.
 • Kommunikationer: 4G LTE, Dual Band Wi-Fi och Bluetooth® trådlös teknik.
 • Kommunikationsportar: Dual SIM och 1 x Micro USB
 • Skrivare: 2” termisk skrivare, 80 mm per sekund.
 • Batteri: 3,7V/5150mAh Li-Ion-batteri
 • Mått: 178,3 x 78 x 54,2 mm, 390 g (inklusive batteri)

Kontakta vår säljavdelning!

Redo att komma igång? Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt, erbjudanden och inbjudningar till events och föreläsningar. Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras enligt ovan ändamål.

I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Vill du hellre ringa och beställa paketet?

Självklart kan du också ringa oss för att beställa paketet. Vi har öppet på vardagar mellan 8-18 samt lördag till söndag mellan 10-16. Du når oss på nummer: 08-411 10 80