Betallösningar för företag av alla storlekar

Med vår plattform för butik och e-handel får du allt du behöver för att på ett smidigt sätt kunna ta betalt av dina kunder – var de än befinner sig. 

Kontakta oss

Allt du behöver för att ta betalt i butik och online 

Våra betallösningar gör det enkelt för dig att ta betalt från dina kunder. Vi hjälper dig med både de praktiska bitarna, så som rätt utrustning och program, men också allt som händer bakom själva köpet, som att se till att pengar från kortköp hamnar på ditt konto. 

Man sittandes i stadsmiljö hållandes smartphone

Ta betalt online

Vill du kunna ta betalt av dina kunder oavsett var de befinner sig? Vi hjälper dig att på ett säkert och smidigt sätt ta betalt online med de mest populära betalsätten - oavsett var i världen dina kunder befinner sig.

Läs mer om att ta betalt online
Man och kvinna i klädbutik som tittar på ett par jeans

Ta betalt i butik

Har du en butik, restaurang eller annan plats där du vill kunna ta betalt av dina kunder? Vi hjälper dig med kortterminal, kortinlösen och allt annat du behöver för att komma igång.

Läs mer om att ta betalt i butik

Pengar från kortköp till ditt konto

Om du vill erbjuda dina kunder smidig kortbetalning online eller i butik och vara säker på att pengarna snabbt kommer in på ditt konto så är vår kortinlösen något för dig.

Kontakta vår säljavdelning!

Redo att komma igång? Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi ser över vilka behov du och dina kunder har och hittar rätt lösningar för er.

Dina uppgifter

Organisationsnummer
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer (frivillig)
Jag vill få tips, senaste nytt, erbjudanden och inbjudningar till events och föreläsningar. Jag samtycker till att mina personuppgifter hanteras enligt ovan ändamål.

I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.