”Ta betalt med kort”-paket

I våra paket ingår allt du behöver för att erbjuda dina kunder kortbetalning som alternativ.

Ta emot kort där dina kunder är

Lika enkelt som det är att betala med kort ska det vara att ta betalt med kort, oavsett var du möter dina kunder. De kanske kommer fram till dig i kassan, eller så går du fram till dem i butiken eller på restaurangen. Kanske åker du till och med runt och träffar dem ute på mässor eller marknader.

Oavsett hur din försäljning går till så har vi en kortterminal som passar dig.

Från kortet till kontot

När kunden har betalat behöver pengarna gå från deras konto till ditt. Det ordnas med ett avtal för kortinlösen som givetvis är del av våra paketlösningar.

Våra paket

  • Terminaler som passar dina behov – trådlösa eller integrerade till din kassa.
  • Betalning med både chip och PIN-kod samt kontaktlös betalning (så kallad ”blipp”) stöds.
  • Ta både emot kort från stora kortutgivare (Mastercard, Visa, Diners, Union Pay med fler) och digitala betaltjänster som Apple Pay, Samsung Pay och Google Pay.
  • 195 kronor per månad (36 månaders bindningstid).
  • Från 1,25 % per köp.

Självklart kan vi också ta fram skräddarsydda paketlösningar som passar just din verksamhet. Hör av dig och berätta för oss hur du jobbar eller vill jobba så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för dig och dina kunder! 

Redo att komma igång?

Vi ser fram emot att höras med dig och ta fram rätt lösningar för ditt företag och dina kunder. Hör av dig till oss redan idag så ser vi tillsammans över era behov. 

Ta betalt online

Möter du dina kunder via en e-handel, hemsida eller app? Vi hjälper dig att på ett säkert och smidigt sätt ta betalt online med de mest populära betalsätten - oavsett var i världen dina kunder befinner sig.

Läs mer om att ta betalt online

Har du kunder både i butik och online?

Idag har många företag verksamhet både i butik och online. Om ditt är ett av dem så behöver du kunna ta betalt på båda håll. Hör av dig till oss så hittar vi en lösning som gör det lika lätt att ta betalt oavsett var dina kunder är.

Kontakta oss

Har du andra behov?

Behöver ditt företag annorlunda, större eller mer komplexa lösningar? Hör av dig till oss om du vill diskutera era behov för att komma fram till vad som skulle passa bäst så hittar vi rätt lösning för er.

Berätta hur vi kan hjälpa dig!